Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (17)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Горяйнова Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Горяйнова Ю. А. 
Використання чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова, Р. П. Никифоров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 12-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 100.553 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Никифоров Р. П. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей композицій яєчного білка з білково-вуглеводним напівфабрикатом [Електронний ресурс] / Р. П. Никифоров, Ю. А. Горяйнова, В. О. Глушко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 296.728 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Лесишина Ю. О. 
Структурно-групповой химический состав семян винограда Vitis vinifera "Лидия", произрастающего в Донецком регионе [Електронний ресурс] / Ю. О. Лесишина, Ю. А. Горяйнова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.865 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Горяйнова Ю. А. 
Вибір раціональної концентрації жирового компонента та яйцепродуктів у рецептурі пісочного тіста з добавками чорноплідної горобини [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова, О. О. Сімакова, О. О. Трикуль // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 178.34 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сімакова О. О. 
Дослідження впливу важких металів на хлібопекарні властивості пшеничного борошна [Електронний ресурс] / О. О. Сімакова, Ю. А. Горяйнова, В. О. Омельницька // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 39-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 197.555 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Горяйнова Ю. А. 
Обгрунтування раціональної концентрації добавки чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - Вип. 36. - С. 14-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_36_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 633.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Горяйнова Ю. А. 
Вплив деяких антиоксидантів на термін зберігання харчових жирів [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова, О. О. Трикуль // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 1. - С. 60-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 136.57 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Сімакова О. О. 
Дослідження впливу якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна [Електронний ресурс] / О. О. Сімакова, І. А. Назаренко, Ю. А. Горяйнова, С. Ю. Попова, С. І. Адамчук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 2. - С. 5-11 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 114.04 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Горяйнова Ю. А. 
Вивчення впливу добавки пивної дробини на основні хлібопекарські властивості пшеничного борошна [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова, І. А. Назаренко, О. О. Сімакова, О. А. Боднарук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 138.173 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Горяйнова Ю. А. 
Вивчення впливу раціонів, збагачених речовинами поліфенольної природи, на міцність стінок капілярів [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова, В. О. Мороз, Є. Р. Гусак // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2021. - № 1. - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2021_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 123.447 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Горяйнова Ю. А. 
Технологія виробів із пшеничного борошна лікувально-профілактичного призначення із використанням шовковиці [Електронний ресурс] / Ю. А. Горяйнова, О. О. Сімакова, А. Ю. Кучма, В. О. Мороз // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 106.316 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Сімакова О. О. 
Дослідження впливу збагачених калієм раціонів на фізичну працездатність студентів [Електронний ресурс] / О. О. Сімакова, Ю. А. Горяйнова, В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, О. А. Боднарук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 2. - С. 26-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 202.173 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського